sunnuntai 17. tammikuuta 2010

poniblogin muutto


näin siinä nyt kävi, pakko tämänkin torvelon on opetella käyttämään tätä bloggerin ihmeellistä maailmaa ja jättää ainoastaan kaikkein privaatein yksityiselämä livejournalin syövereihin, se kun tuntuu nykyään olevan täysin menneen talven lumia. tälle tunnukselle oli luontevinta aloittaa ensin poniblogi, sillä se on ollut luvattoman kauan varsin hiljainen ja sitä vastoin ponirintamalla tapahtuu jatkuvasti.

lienee nyt aiheellista lyödä tähän taas hieman esittelyjä siitä, mikä tämä hieman kummallisia katseita (voin vain kuvitella...) osakseen saava keräilyharrastus on. haalin siis kasaan valtavaa määrää 1980- ja 1990-luvuilla ilmestyneitä hasbron my little ponyja, jotka herättävät minussa melkoisia nostalgiafiiliksiä ja ovat noin yleensä syötävän ihania keräilyesineitä - kuka haluaa hyllynsä täyteen kuolattuja, pieniä paperinpaloja, kun voi kerätä näitä huippukauniita ...leluja... satamäärin?

tämä ei muuten ole mikään pikkutyttöjen harrastus. väittäisin, että ponikeräilijöiden keski-ikä on ainakin 25 ellei enemmänkin, eli kuulun itsekin siihen keräilijöiden junnuliigaan noin 20 vuoden ikäni takia. keräilyyn kuuluu olennaisesti vanhojen ponien kunnostaminen mahdollisimman uutta vastaavaksi, ja tietäisittepä vaan miten monimutkaisia toimenpiteitä vaaditaan esimerkiksi kynätahrojen poistoon tai uusien jouhien vaihtoon. poniharrastaja, joka on syntynyt peukalo keskellä kämmentä, on syytä hankkia vain valmiiksi hyväkuntoisia yksilöitä!

vanhasta poniblogistani voi lukea ponihöpinöitä, joita olen kirjoittanut ennen tänne siirymistä. en aio siirtää vanhoja kirjoituksia tänne ja voi olla, että tuo blogi joskus poistuu netistä, mutta toistaiseksi se on siellä avoimena katsottavaksi. olkaa hyvät! tästä alkaa sitten taas yksi mielenkiintoinen etappi sekä ponien suhteen että internet-kehityksessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti